ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 • Σαργοί μιας άλλης εποχής

  Σαργοί στα βράχιαΜια μεγάλη θαλασσοταραχή και το σωστό μέρος μπορούν να μας χαρίσουν ακόμη αξέχαστες στιγμές ψαρέματος στον αφρό. Οι τεχνικές, παλιές από χρόνια, δίνουν μια ρετρό γεύση σε ένα ψαρέμα σαργών, των αδιαμφισβήτητων βασιλιάδων των βράχων.

  Κείμενο - Φωτογραφίες: Αlfio Elio Quattrocchi

 • Τι επηρεάζει την άπνοια;

  ελεύθερη κατάδυσηΑυτή τη φορά στο επίκεντρο του άρθρου μας βρίσκεται το θέμα της διάρκειας της άπνοιας και των παραγόντων που την επηρεάζουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθούμε με το βάθος της βουτιάς, μιας και αυτό έγινε αρκετά αναλυτικά στο άρθρο για την εξίσωση. Εδώ μάς ενδιαφέρει καθαρά ο χρόνος, η διάρκεια της άπνοιας.


 • Font size:
 • Decrease
 • Reset
 • Increase

Everglades 250 CC

Από τις πιο νέες προσθήκες στην γκάμα των μοντέλων της Everglades. Το Everglades 250 CC είναι ένα από τα σκάφη που είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να εξετάσουμε... διά ζώσης.

Nikita 550

Πρόκειται για ένα αποκλειστικά ψαράδικο σκάφος, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει και τη γενικότερη αναψυχή. Με στιβαρή κατασκευή, εξαιρετική άνεση χώρων, ανέσεις προς το πλήρωμα και πολύ καλή συμπεριφορά στη θάλασσα. Στο άρθρο αυτό θα δείτε και το σχετικό video.

Paragon 25

Πρόκειται για ένα οκτάμετρο σκάφος, οικονομικό, με εκμεταλλεύσιμους χώρους, ποιότητα κατασκευής και φινέτσα. Ένα σκάφος παντός καιρού για χρήση 365 μέρες το χρόνο. Το μοναδικό πολυεστερικό σκάφος με περιμετρικό κολάρο από πολυουρεθάνη και υλικά Hypalon Orca για προστασία από πρόσκρουση αλλά και απορρόφηση κραδασμών σε θαλασσοταραχή, αφού λειτουργεί σαν αεροθάλαμος!

Rampage 30 Express

Για περισσότερα από 25 χρόνια η Rampage Sport Fishing Yachts σχεδιάζει και κατασκευάζει σκάφη, αρχικά για τα συνήθως ταραγμένα νερά στα ανοικτά της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και για ολόκληρο τον κόσμο, σε μεγέθη από 30 ως 45 πόδια.

 

Salpa Laver 32.5

Το μικρό αυτό cruiser προσφέρει ανέσεις θαλασσινής διαβίωσης αντίστοιχες μεγαλύτερων και ακριβότερων σκαφών. Αιτία γι’ αυτό, η τέλεια εκμετάλλευση των χώρων του, που έγινε σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του, αλλά και η γενικότερη αισθητική του.

Saronic 830 Fishing

Το σκάφος της δοκιμής μας εκπροσωπεί τη μια από τις δύο εκδόσεις του Saronic 830, τη fishing, άρτια εξοπλισμένη στην περίπτωσή μας για επαγγελματική χρήση. Όμως υπάρχει και η έκδοση cruiser, με μεγαλύτερες διαστάσεις σπιράγιου και εξοπλισμό που εξασφαλίζει πιο άνετη διαβίωση.

Saronic 880 Cruiser

Έως τα τελευταία χρόνια το Saronic 880 δοκιμαζόταν για πολλά χρόνια στις δύσκολες ελληνικές θάλασσες σε όλη την επικράτεια από επαγγελματίες. Σκληρή και αδιάλειπτη δοκιμασία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, που το καταξίωσε πανελλαδικά και το έφερε πρώτο σε πωλήσεις...