ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 • Σαργοί μιας άλλης εποχής

  Σαργοί στα βράχιαΜια μεγάλη θαλασσοταραχή και το σωστό μέρος μπορούν να μας χαρίσουν ακόμη αξέχαστες στιγμές ψαρέματος στον αφρό. Οι τεχνικές, παλιές από χρόνια, δίνουν μια ρετρό γεύση σε ένα ψαρέμα σαργών, των αδιαμφισβήτητων βασιλιάδων των βράχων.

  Κείμενο - Φωτογραφίες: Αlfio Elio Quattrocchi

 • Τι επηρεάζει την άπνοια;

  ελεύθερη κατάδυσηΑυτή τη φορά στο επίκεντρο του άρθρου μας βρίσκεται το θέμα της διάρκειας της άπνοιας και των παραγόντων που την επηρεάζουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθούμε με το βάθος της βουτιάς, μιας και αυτό έγινε αρκετά αναλυτικά στο άρθρο για την εξίσωση. Εδώ μάς ενδιαφέρει καθαρά ο χρόνος, η διάρκεια της άπνοιας.


 • Font size:
 • Decrease
 • Reset
 • Increase

Airon Marine 278

To Airon Marine 278 τοποθετείται στα μικρότερα μοντέλα της γκάμας του ιταλικού ναυπηγείου, διατηρώντας όμως αυτούσια όλα τα στάνταρ που το έκαναν γνωστό παγκοσμίως: υδροδυναμικό προφίλ και εξαιρετική εκμετάλλευση χώρων, συνδυασμένα με μια γενικότερη κατασκευή που αποπνέει ποιότητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Boston Whaler 285 Conquest

Με την καινοτομία ως σήμα κατατεθέν και τη χρηστικότητα έως τα άκρα, το ανανεωμένο Boston Whaler 285 Conquest, με επανασχεδιασμένη ακόμη και τη γάστρα του, διεκδικεί ακόμα περισσότερα.

Carolina Classic 25 FB

Λίγο πριν τις γιορτές παρουσιάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο το ολοκαίνουργιο Carolina Classic 25 στην έκδοση με εξωλέμβιους κινητήρες, σαν ένα δώρο... Χριστουγέννων του αμερικάνικου ναυπηγείου Carolina Classic Boats σε όλους τους παθιασμένους ψαράδες του κόσμου.

Salpa 30.5 Gran Turismo

Το Salpa 30.5 Gran Turismo χαρακτηρίζεται από ένα ισορροπημένο και ταυτόχρονα δυναμικό σχεδιασμό. Κυρίαρχο στοιχείο του το hard top, με το κομψό design που παρέχει πλήρη ορατότητα στον κυβερνήτη, προστατεύοντας το πλήρωμα σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.