ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 • Σαργοί μιας άλλης εποχής

  Σαργοί στα βράχιαΜια μεγάλη θαλασσοταραχή και το σωστό μέρος μπορούν να μας χαρίσουν ακόμη αξέχαστες στιγμές ψαρέματος στον αφρό. Οι τεχνικές, παλιές από χρόνια, δίνουν μια ρετρό γεύση σε ένα ψαρέμα σαργών, των αδιαμφισβήτητων βασιλιάδων των βράχων.

  Κείμενο - Φωτογραφίες: Αlfio Elio Quattrocchi

 • Τι επηρεάζει την άπνοια;

  ελεύθερη κατάδυσηΑυτή τη φορά στο επίκεντρο του άρθρου μας βρίσκεται το θέμα της διάρκειας της άπνοιας και των παραγόντων που την επηρεάζουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθούμε με το βάθος της βουτιάς, μιας και αυτό έγινε αρκετά αναλυτικά στο άρθρο για την εξίσωση. Εδώ μάς ενδιαφέρει καθαρά ο χρόνος, η διάρκεια της άπνοιας.


 • Font size:
 • Decrease
 • Reset
 • Increase

Στην Σαρδηνία με το Poseidon Fishing Charter

Ευχάριστη επιστροφή στο Κόκκινο Νησί, για να εξερευνήσουμε μαζί με τους φίλους του Poseidon Fishing μια άγρια γωνιά στην πλούσια θάλασσα της βόρειας Σαρδηνίας. Μοναδικές εμπειρίες που θυμίζουν εξωτικά ταξίδια ψαρέματος, για ένα μοντέρνο τουρισμό που ξέρει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Βανκούβερ, ψαρεύοντας κάτω από τους ουρανοξύστες

Στην περιοχή της πόλης του Βανκούβερ, στο δυτικό Καναδά, που πολλοί θεωρούν μία από τις πιο πλούσιες σε φυσικές ομορφιές, ο ωκεανός αλλά και ο λαβύρινθος από κανάλια υφάλμυρου νερού του ποταμού Fraser, που περικυκλώνει τη μητρόπολη, δημιουργούν εξαιρετικά σημεία για ψάρεμα.


Στα νερά της νότιας Κορσικής

Η Κορσική βρίσκεται ανάμεσα στη θάλασσα της Λιγυρίας, την Τυρρηνική και τη δυτική Μεσόγειο, , και λόγω αυτής της γεωγραφικής της θέσης αποτελεί για τον ψαρά έναν εύκολο και συγχρόνως πολύ ενδιαφέροντα προορισμό. Είναι μία από τις πρώτες που καθόρισε προστατευμένες θαλάσσιες περιοχές, με ορθολογική διαχείριση, στις οποίες συχνά είναι δυνατό να ψαρεύουμε.

Crocodile Bay - Κόστα Ρίκα. Συναισθήματα inshore & offshore...

Τριάντα μίλια έξω από το Cabo Matapalo, ο German, εξήντα ετών, από τα οποία τουλάχιστον τα τρίτα τέταρτα τα έχει περάσει στη θάλασσα και τα μισά στη γέφυρα του σκάφους, οδηγεί το Strike Pro του, μήκους 35 ποδιών, κατευθυνόμενος ευθεία σε μία τεράστια κηλίδα που φαίνεται στον ορίζοντα.