ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 • Σαργοί μιας άλλης εποχής

  Σαργοί στα βράχιαΜια μεγάλη θαλασσοταραχή και το σωστό μέρος μπορούν να μας χαρίσουν ακόμη αξέχαστες στιγμές ψαρέματος στον αφρό. Οι τεχνικές, παλιές από χρόνια, δίνουν μια ρετρό γεύση σε ένα ψαρέμα σαργών, των αδιαμφισβήτητων βασιλιάδων των βράχων.

  Κείμενο - Φωτογραφίες: Αlfio Elio Quattrocchi

 • Τι επηρεάζει την άπνοια;

  ελεύθερη κατάδυσηΑυτή τη φορά στο επίκεντρο του άρθρου μας βρίσκεται το θέμα της διάρκειας της άπνοιας και των παραγόντων που την επηρεάζουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθούμε με το βάθος της βουτιάς, μιας και αυτό έγινε αρκετά αναλυτικά στο άρθρο για την εξίσωση. Εδώ μάς ενδιαφέρει καθαρά ο χρόνος, η διάρκεια της άπνοιας.


 • Font size:
 • Decrease
 • Reset
 • Increase

Η Maritimo Yachts τώρα στην Ελλάδα

maritimo yachtsΗ PRAXIS YACHTS, αντιπρόσωπος των ναυπηγείων Chris Craft, Albemarle, Comet, Iguana, εμπλουτίζει τα προϊόντα της συνάπτοντας μία νέα συνεργασία με το πολύ γνωστό ναυπηγείο της MARITIMO, που κατασκευάζει σκάφη από 32ft έως και 73ft.

Τα σκάφη MARITIMO χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, την πολυτέλεια του εσωτερικού τους, την μεγάλη αυτονομία αλλά και την εργονομία τους.
«Τόσο η πολυετής και πολύτιμη εμπειρία της PRAXIS YACHTS στο χώρο του yachting, η επαγγελματική συνέπεια που έχει επιδείξει σε προηγούμενες πετυχημένες συνεργασίες μας, όσο και το πολύ οργανωμένο after sales τμήμα, υπήρξαν για τη MARITIMO ελκυστικά στοιχεία για την επιλογή μας», δήλωσε ο International Export Manager.
«Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο του yachting κι είχα την ευκαιρία να εκτιμήσω πολλά σκάφη για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Τα σκάφη που προσφέρει η MARITIMO είναι κάτι πολύ καινούργιο και διαφορετικό! Το DNA των σκαφών αυτών είναι ιδανικό για τις απαιτήσεις των ελληνικών θαλασσών», δήλωσε ο CEO της PRAXIS YACHTS, κ. Αντώνης Δημητρακόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη PRAXIS YACHTS, τηλ. 210-8983185
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.