ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 • Σαργοί μιας άλλης εποχής

  Σαργοί στα βράχιαΜια μεγάλη θαλασσοταραχή και το σωστό μέρος μπορούν να μας χαρίσουν ακόμη αξέχαστες στιγμές ψαρέματος στον αφρό. Οι τεχνικές, παλιές από χρόνια, δίνουν μια ρετρό γεύση σε ένα ψαρέμα σαργών, των αδιαμφισβήτητων βασιλιάδων των βράχων.

  Κείμενο - Φωτογραφίες: Αlfio Elio Quattrocchi

 • Τι επηρεάζει την άπνοια;

  ελεύθερη κατάδυσηΑυτή τη φορά στο επίκεντρο του άρθρου μας βρίσκεται το θέμα της διάρκειας της άπνοιας και των παραγόντων που την επηρεάζουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθούμε με το βάθος της βουτιάς, μιας και αυτό έγινε αρκετά αναλυτικά στο άρθρο για την εξίσωση. Εδώ μάς ενδιαφέρει καθαρά ο χρόνος, η διάρκεια της άπνοιας.


 • Font size:
 • Decrease
 • Reset
 • Increase

Καγιάκ θαλάσσης από την Eval

Nέα και μοντέρνα πλαστικά καγιάκ, κατάλληλα για θάλασσα, διαθέτει στην αγορά η εταιρεία EVAL-Ε.Γ. Βαλλιανάτος. Όλα τα καγιάκ της εταιρείας είναι κορυφαίας ποιότητας, κατασκευασμένα από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

H BiC Μέγας Χορηγός σε τρεις SUPer αθλητικές διοργανώσεις

Το θαλάσσιο άθλημα του Stand Up Paddling SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσοτέρους φανατικούς υποστηρικτές και στην Ελλάδα. Το φετινό καλοκαίρι ήταν μια γεμάτη περίοδος για την ελληνική κοινότητα των SUPers, η οποία είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε τρεις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις με την έμπρακτη στήριξη της BiC®, ως Μέγας Χορηγός.

Τα Waverunner της Yamaha για το 2014

Πολλές καινοτομίες υιοθετούν για το 2014 τα Waverunner της Yamaha, στοχεύοντας να κατακτήσουν τις καρδιές των φίλων των jet ski.
Πέρα από τους νέους χρωματισμούς, όλα τα μοντέλα ζυγίζουν 30 κιλά λιγότερο από αυτά του προηγούμενου έτους, ο νέος κινητήρας Super Vortex High Output εξασφαλίζει αυξημένη κατά 20% ισχύ και ροπή στα μοντέλα FZ και FX, και όχι μόνο...

Καγιάκ από την Eval

Μια σειρά από ανθεκτικά καγιάκ υψηλής σχεδίασης, που περιλαμβάνονται στην γκάμα προϊόντων της εταιρείας Eval, προϊδεάζουν για ατέλειωτες ώρες θαλασσινής διασκέδασης, με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από τέσσερα μοντέλα να ικανοποιεί ποικίλες αναζητήσεις.