ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 • Σαργοί μιας άλλης εποχής

  Σαργοί στα βράχιαΜια μεγάλη θαλασσοταραχή και το σωστό μέρος μπορούν να μας χαρίσουν ακόμη αξέχαστες στιγμές ψαρέματος στον αφρό. Οι τεχνικές, παλιές από χρόνια, δίνουν μια ρετρό γεύση σε ένα ψαρέμα σαργών, των αδιαμφισβήτητων βασιλιάδων των βράχων.

  Κείμενο - Φωτογραφίες: Αlfio Elio Quattrocchi

 • Τι επηρεάζει την άπνοια;

  ελεύθερη κατάδυσηΑυτή τη φορά στο επίκεντρο του άρθρου μας βρίσκεται το θέμα της διάρκειας της άπνοιας και των παραγόντων που την επηρεάζουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθούμε με το βάθος της βουτιάς, μιας και αυτό έγινε αρκετά αναλυτικά στο άρθρο για την εξίσωση. Εδώ μάς ενδιαφέρει καθαρά ο χρόνος, η διάρκεια της άπνοιας.


 • Font size:
 • Decrease
 • Reset
 • Increase

Καγιάκ θαλάσσης από την Eval

kayakNέα και μοντέρνα πλαστικά καγιάκ, κατάλληλα για θάλασσα, διαθέτει στην αγορά η εταιρεία EVAL-Ε.Γ. Βαλλιανάτος. Όλα τα καγιάκ της εταιρείας είναι κορυφαίας ποιότητας, κατασκευασμένα από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

Διαθέτουν έξτρα εξοπλισμό όπως καλαμοθήκες και πλατοκαθίσματα, ενώ η πλεύση τους μπορεί να ικανοποιήσει κάθε λάτρη της θάλασσας. Δείτε αναλυτικά όλα τα διαθέσιμα καγιάκ της EVAL και επιλέξτε το κατάλληλο για το καλοκαίρι...

kayakΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΓΙΑΚ ΜΕ ΓΥΑΛΙ ΒΥΘΟΥ
Το νέο μονοθέσιο πλαστικό kayak με γυαλί βυθού είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει κορυφαία οικογενειακή διασκέδαση. Μπορείτε να το δοκιμάσετε για μια ολοήμερη εμπειρία στην παραλία ή να χρησιμοποιηθεί σε ένα αλιευτικό ταξίδι. Αυτό το σκάφος μπορεί να κάνει τα πάντα. Το πλαστικό καγιάκ περιλαμβάνει επίσης την πλάτη του καθίσματος για ιδανική ολοήμερη εκδρομή εξασφαλίζοντας μία ξεκούραστη χρήση. Περιλαμβάνονται επίσης δύο μοναδικής σχεδίασης αποθηκευτικές καταπακτές που διατηρούν όχι μόνο τα υπάρχοντά σας σε ξηρό περιβάλλον, αλλά μπορούν επίσης να κλειδωθούν με λουκέτο όταν είστε μακριά από το σκάφος σας (δεν περιλαμβάνεται). Οι «κουβά» στυλ καταπακτές σημαίνουν ότι ακόμη και με μια μόνο από αυτές ανοιχτή, με ένα απότομο κύμα δεν θα κατακλυστεί το σκάφος. Διαθέτει εργονομικές χειρολαβές για εύκολη μεταφορά, κρικάκια τύπου D αλλά και αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος με κλιπς. Κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

Περιλαμβάνει: 1 πλατοκάθισμα, 1 περιστρεφόμενη καλαμοθήκη και 2 σταθερές καλαμοθήκες.

Κωδικός Διαστάσεις Βάρος Μέγιστο βάρος
φόρτωσης
04005-7 2860x790x280 mm 21 kg 200 kg


καγιάκ όρθιας θέσειςΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΓΙΑΚ ΟΡΘΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
Το πλαστικό καγιάκ όρθιας χρήσης είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για όσους θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το είδος κανό για πρώτη φορά. Κατασκευασμένο με ποιότητα αυτό το προϊόν είναι ανθεκτικό και στιβαρό. Διαθέτει μια κεντρικής τοποθεσίας καταπακτή με ανοιγόμενο φιλιστρίνι για έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Επίσης διαθέτει ελαστικά κλιπς για στήριξη αντικειμένων και εργονομικές χειρολαβές για εύκολη μεταφορά. Κατασκευασμένο από ισχυρό φορμαρισμένο πολυαιθυλένιο αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο για να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλύπτεται πλήρως από 12μηνη εγγύηση κατασκευαστή.

Κωδικός Διαστάσεις Βάρος Χρώμα Μέγιστο βάρος
φόρτωσης
04005-6 290 cm x 82 cm x 20cm 20 kg Μπλε, Κίτρινο, Κόκκινο 200 kg


καγιάκ για 2 ενήλικες κι ένα παιδίΚΑΓΙΑΚ «NOAH» ΓΙΑ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ 1 ΠΑΙΔΙ
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η σταθερότητα, η ευελιξία και η άνεση. Στο πίσω και στο εμπρός μέρος του καγιάκ υπάρχει χώρος με ελαστικά κλιπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Με θέσεις για δυο ενήλικες και ένα παιδί ή ένα κατοικίδιο. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Επίσης διαθέτει δύο ανοιγόμενες καταπακτές με έξτρα αποθηκευτικό χώρο, κρικάκια τύπου D και χώρο για δέσιμο των κουπιών. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

Περιλαμβάνει: 2 πλατοκαθίσματα, 2 περιστρεφόμενες καλαμοθήκες, 4 σταθερές καλαμοθήκες

Κωδικός Διαστάσεις cm Βάρος
04005-3 L 370x W 85 x H 35 32 kg


kayakΚΑΓΙΑΚ «KINGFISHER» ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ

Είναι πολύ σταθερό, άνετο και ταυτόχρονα σχεδιασμένο για πολύ γρήγορες επιδόσεις. Στο πίσω μέρος του καγιάκ υπάρχει χώρος ώστε να στερεώνονται αντικείμενα με λάστιχα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Διαθέτει εργονομικές λαβές που καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ, κρικάκια τύπου D και ανοιγόμενα φιλιστρίνια με αποθηκευτικό χώρο τα οποία μπορούν να κλειδώσουν με λουκέτο. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

Περιλαμβάνει: 1 πλατοκάθισμα, 1 περιστρεφόμενη καλαμοθήκη, 2 σταθερές καλαμοθήκες

Κωδικός Βάρος Διαστάσεις cm
04005 21 kg L 286 x W79 x H 28


kayak evalΚΑΓΙΑΚ «HELEN» ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ
Είναι πολύ σταθερό, άνετο και γρήγορο. Στο πίσω μέρος του καγιάκ υπάρχει χώρος με ελαστικά κλιπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Επίσης διαθέτει δύο χώρους αποθήκευσης, με ανοιγόμενα φιλιστρίνια και κρικάκια τύπου D. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

Κωδικός Διαστάσεις cm Βάρος
04005-2 L 291x W 81 x H 30 22 kg


kayakΚΑΓΙΑΚ «SUNSHINE» ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ
Είναι πολύ σταθερό και άνετο, αλλά ταυτόχρονα σχεδιασμένο για πολύ γρήγορες επιδόσεις παρά το μήκος του. Το μεγάλο πιλοτήριο καθιστά εύκολη τη μεταφορά όλων των ειδών εξοπλισμού για ψάρεμα ή οτιδήποτε άλλο. Στο πίσω μέρος του καγιάκ υπάρχει χώρος με ελαστικά κλιπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

Περιλαμβάνει: Ενσωματωμένο κάθισμα

Κωδικός Διαστάσεις cm Βάρος
04005-1 L 300 x W 77 x H 27 20 kg


Πανι καγιάκΠΑΝΙ ΚΑΓΙΑΚ
Εύχρηστο πανί για καγιάκ με διαφανές υλικό PVC στο κέντρο ώστε να μην εμποδίζει την ορατότητα. Διαθέτει ιμάντες με κλιπς ώστε να μπορεί να στερεωθεί οπουδήποτε επάνω στο καγιάκ. Η διάμετρος του πανιού σε πλήρη ανάπτυξη είναι 118 cm,  η διάμετρός του όταν είναι διπλωμένο είναι μόλις 40 cm και το βάρος του 420 γραμμάρια, χαρακτηριστικά τα οποία το καθιστούν εύκολο στην μεταφορά και στην αποθήκευση.
Κωδικός: 04005-100

καλαμοθήκη
ΚΑΛΑΜΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΟ - ΚΑΓΙΑΚ

Κατασκευασμένη από νάυλον.
Κατάλληλη για τα καγιάκ με κωδικό 04005, 04005-2, 04005-3, 04005-4, 04005-7
Κωδικός: 04005-102
κουπί
ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΚΟΥΠΙ ΓΙΑ ΚΑΓΙΑΚ ΟΡΘΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

Με λαβή από πολυπροπυλένιο.

Κωδικός Μήκος Υλικό πέλματος Μέγεθος
πέλματος
Υλικό άξονα Μέγεθος άξονα Βάρος
04005-101 203cm/213cm Nylon Fiber Glass 18.50" x 8.66"
(47cmx 22cm)
Κράμα
Αλουμινίου
30mm x 1.2mm 1.19kg


Περισσότερες πληροφορίες,
EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος ABEE, Τηλ. 210-5590872, www.eval.gr